След 43 дни: Шофьорът, убил велосипедист, не е заловен

МВР издирва шофьора блъснал мъжа при стадион "Локомотив"
Обновена: 2 дек 2019 21:02 | 2 дек 2019 21:00, Ния Христова
21
След 43 дни: Шофьорът, убил велосипедист, не е заловен
Снимка: Булфото

43 дни след като шофьор блъсна велосипедист на кръстовището при стадион "Локомотив" в столицата, МВР издирват очевидци, съобщиха от БТА.

На 21 октомври, около 8.20 часа, на бул. "Рожен", близо до кръстовището с ул. "Петър Панайотов", Константин Касабов бе блъснат от автомобил, след което почина въпреки усилията на лекарите. Шофьорът е избягал от мястото на инцидента и е изоставил 42- годишният Константин на пътя. Жертвата остави една жена вдовица и две малки момиченца- сираци.

Шофьорът все още не е заловен. От СДВР призовават всички свидетели или хора разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте си камери , дори на колелото ако имаше камера тя все нещо щеше да запише
17
4
 
5
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Тава че още не е намерен шофьора, означава само едно. Такъв няма. Няма доказателства че колоездача е блъснат от кола.Вероятно кола има отношение , но е нямало пряк сблъсък. Възможно е шофьора да не знае за колоездача.
16
9
 
2
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Оставете го човека намира .Извоюва си правото да живее свободен .Този миг невнимание почерни живота на един ,има ли смисъл да го почерни и на друг .Освен това престъпление има ако те хванат
15
1
 
5
 
! Отговори
Фандъчко преди 4 години
Аз предлагам в новия бюджет да бъдат предвидени още 13-14 милиона левчуги за камери!Столичани могат да спят спокойно!
14
1
 
14
 
! Отговори
Милко преди 4 години
Толкова може милицията! Да краде бензин, да изнасилват ученички , да превозват мигранти и нелегални цигари! А, и да реват за пари!
13
5
 
15
 
! Отговори
До свидетелите преди 4 години
Вие свидетелите, които се криете , поради каквото и да е причина,Пуснете поне едно анонимно писмо и разкажете какво е станало. Да не застигне вас или ваш близък същия водач.Нека си понесе последствиятаИ нека поеме отговорностТази майка как ще се справи сама с две деца ?!
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само не моа разбера що така на често пускате статии... 10 дена, 20 дена, 30 дена, 40 дена...Няма свидетели, сори. А аз почвам да си мисля че няма и виновен водач на МПС. В никоя статия не казвате(от двайсетте до тук) по какво се съди, че е имало ПТП. Следи от гуми? Не. Следи от боя? Не. Следи по трупа от прегазване? Пак не... Ееее, вие търсите някакво НЛО...
11
3
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
За съжаление няма да го открият. Виж ако пострадалият беше Гешев досега да са го хванали 100 пъти. Нещастници.
10
9
 
7
 
! Отговори
13 преди 4 години
Виновния да не е пак бащата на Румен радев с БМВ-то?
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искат ще го намерят за 12ч. Значи не искат да го намерят, защото е близък до властта.
8
1
 
23
 
! Отговори
Антон преди 4 години
А възможно ли е мвр просто да прикриват шофьора, а да създават илюзията че го издирват. Нали я знаете приказката за лъжливото овчарче.
7
12
 
10
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
До Анонимен Може да се е разиграл следния сценарий - на колоездача му прилошава,което не е странно ако е прекалил с килата,хваща се за сърцето и почва да криволичи из пътя.Две три коли минават покрай него и го закачат.Той пада и си умира я от сърце я от нещо друго.
6
1
 
8
 
! Отговори
Тестиско преди 4 години
Ерменков бре, че те и сега са "другари" властващите, с малко синкава боица отгоре на червения миниум. Който може и иска - вижда, на който не му изнася - не...
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
товае едно наистина странно престъпление,в час пик никой нищо не е видял,няма нито един свидетел на случка около която е имало поне десетки хора,сто процента някой свидетел си е замълчал,защото не е искал да го разкарват по мвр-та и съдилища,някой знае нещо но в името на собственото си спокойствие си мълчи,а може и да не е един,поне да пусне анонимен сигнал с номера и марката на превозното средство
4
5
 
1
 
! Отговори
До ХА-ХА-ХА преди 4 години
Егати глупостта си написал!
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигорно е важна личност и си е платил
2
3
 
4
 
! Отговори
САМО ЛОКО! преди 4 години
ТОЛКОВА СМЕ МНОГО, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА НИ НАМЕРЯТ!ОЛЕ!КАТЕРИЧКА РУНТАВЕЛКАСЕ КАЧИЛА НА ТАБЕЛКАИ НАПИСАЛА С МОЛИВ:"ЛО-КО-МО-ТИВ!"
1
3
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Цяла София е опасана с камери. Да, но когато дотрябват за разкриване на престъпление в 90% от случаите се оказва, че няма такива.Значи какво излиза ?Излиза, че тези камери не са поставени, за да ни пазят от престъпления, а за да ни наблюдават и контролират господа управляващите.